Onze wisselende recepten

  • 14/04
  • 21/04
  • 28/04

    Risotto met cherrytomaten

    en gefrituurde kappertjes

    35 - 40 minuten
    Zaden

    Fried rice met kimchi

    met paksoi

    25 - 30 minuten
    Noten
    Pittig

    Thaise noedels

    met pindadressing

    20 - 25 minuten
    Tofu

    Couscous met falafel

    en geroosterde groenten

    25 - 30 minuten
    Kant-en-klare vervangers

    Woknoedels met seitan

    en broccoli

    20 - 25 minuten
    Seitan

    Pastinaak-andijviestamppot

    met een vegan visburger

    25 - 30 minuten
    Kant-en-klare vervangers

    Geraspte tofu taco's

    met zoetzure groenten

    25 - 30 minuten
    Tofu

    Pompoenbootjes

    met parelcouscous

    45 - 50 minuten
    Peulvruchten

    Loaded Chili Fries

    met kidneybonen en zoetzure ui

    30 - 35 minuten
    Peulvruchten

    Bulgur salade van geroosterde groenten

    met vegan feta van Simply V

    30 - 35 minuten
    Kant-en-klare vervangers

    Pita shoarma met geroosterde paprika

    en rucola

    20 - 25 minuten
    Kant-en-klare vervangers

    Pasta met geroosterde knoflook-tomatensaus

    en gerookte amandelen

    25 - 30 minuten
    Noten
    Volkoren
Bestel deze box